OPIS

Tod (24) i njegova sestra Lani žive veselim i ugodnim životom u golemoj vili svoje bake Judy, nekadašnje filmske zvijezde. Todov bezbrižan i egoističan život krene nizbrdo kada slučajno (valjda) ustrijeli Judy.
Visoko u brdima, među posljednjim ostacima holivudskog zlatnog doba, Tod, 24, i njegova sestra Lani, 22, žive veselim i ugodnim životom u golemoj vili svoje bake Judy, nekadašnje filmske zvijezde koja je završila tako da sada vodi nepopularnu emisiju o kupnji od kuće. Todov bezbrižan i egoističan život krene nizbrdo kada slučajno (valjda) ustrijeli Judy usmrtivši je na mjestu. Očajan u želji da zadrži svoj dekadentni životni stil, Tod smisli pakleni plan kako bi prikrio bakinu smrt, nastavio snimati njezinu emisiju i osigurao stalan priljev novca.

Slike

Američki ljubimciAmerički ljubimciAmerički ljubimciAmerički ljubimciAmerički ljubimciAmerički ljubimciAmerički ljubimci

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ostfriesengrab (2020)

    image
    After a bizarre murder, the suspect overpowers Commissioner Klaasen and manages to escape. A second murder occurs shortly afterwards.
  • Kuća (2021)

    image
    Bračni par povlači se u luksuznu, visokotehnološku, potpuno automatiziranu kuću na udaljenom otoku. Kućni AI sustav poludi i okreće se protiv njih.
  • U brzim vodama (2017)

    image
    Međutim, tokom poslovnog puta spazi ga živog i shvati da je inscenirao svoju smrt...
  • Put novca (2010)

    image
    Usred najgore ekonomske krize u Argentini, Jordi slijedi višemilijunski ugovor s vladom. Da bi ga dobio, mora svoju etiku ostaviti po strani i igrati opasnu igru....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.