poster

Majkl Džekson: U potrazi za Nedođijom

Michael Jackson: Searching for Neverland (2017)

Režiser: Dianne Houston

Ocjena: 6.4/10
Ocjena korisnika: 10/10

OPIS

Film „Michael Jackson: Searching for Neverland” (Majkl Džekson: U potrazi za Nedođijom), nazvan po nekadašnjem domu američkog muzičara, prati poslednjih nekoliko godina života pop zvijezde. Film, koji producira američki kanal Lajftajm, baziran je na knjizi koju su 2014. godine objavili Džeksonovi telohranitelji Bil Vitfild i Džavon Bird, u kojoj opisuju njegovu borbu da uskladi roditeljstvo sa slavom i medijskom hajkom povodom optužbi za pedofiliju. „On ne želi da bude kralj popa. Želi da bude samo Majk, običan američki tata”, rečenica je koja izgovaraju telohranitelji u trejleru za film. Istražuje i onu tamnu stranu života pop zvezde, pa otuda prvi inserti prikazuju i kako policija ispituje telohranitelje oko doktora Konrada Marija, koji je osuđen za ubistvo iz nehata slavnog pevača.

Slike

Majkl Džekson: U potrazi za NedođijomMajkl Džekson: U potrazi za NedođijomMajkl Džekson: U potrazi za NedođijomMajkl Džekson: U potrazi za NedođijomMajkl Džekson: U potrazi za NedođijomMajkl Džekson: U potrazi za NedođijomMajkl Džekson: U potrazi za NedođijomMajkl Džekson: U potrazi za NedođijomMajkl Džekson: U potrazi za NedođijomMajkl Džekson: U potrazi za NedođijomMajkl Džekson: U potrazi za NedođijomMajkl Džekson: U potrazi za NedođijomMajkl Džekson: U potrazi za NedođijomMajkl Džekson: U potrazi za Nedođijom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.