Ocjena: 7.2/10
Ocjena korisnika: 6.6/10
(5 glasova)

OPIS

Profesor koji se voli kockati i pisati poeziju, Daniel Dominici (Alain Delon), prihvati posao u talijanskom primorskom ljetovalištu Riminiju. Uskoro se zaljubi u jednu od svojih učenica, 19-godišnju Vaninu, što dovede do tragedije.
Ova melodrama odvija se izvan sezone u talijanskom morskom ljetovalištu Rimini, gdje mjesna buržoazija provodi vrijeme kockajući se i živeći za zabave i avanture. Kada naočiti, iako neuredni, flegmatik Daniel Dominici (Alain Delon) dođe kao zamjenski nastavnik u lokalnu srednju školu, on potakne njihov interes i znatiželju svojih neotesanih učenika. Sa svojim radikalnim ili diletantskim nastavnim metodama te burnim privatnim životom, Daniela njegove kolege profesori pomno drže na oku, dok se on pak muči s toleriranjem cinizma svoje depresivne partnerice Monice. Osjećajući se usamljeno, on napusti svoju napornu djevojku te počne provoditi noći u opijanju i kockanju s gradskim uglednicima, a ubrzo stupi u mladenačku ljubavnu avanturu s jednom od svojih učenica, Vaninom, što dovede do tragedije.

Slike

Prva spokojna noćPrva spokojna noćPrva spokojna noć

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.