OPIS

Dva dana prije svog vjenčanja, Doug s dva najbolja prijatelja Philom i Stuom te budućim šogorom Alanom odlazi u Las Vegas na ludu momačku večer za koju su se sva četvorica zaklela da je nikad neće zaboraviti. Međutim, kada se trojica momaka sljedećeg jutra probudi s nezapamćenim mamurlukom, niko od njih ne može se ničega sjetiti. Njihov hotelski apartman u potpunosti je uništen, a mladoženje Douga nema doslovno nigdje! Njih trojica nemaju pojma šta se dogodilo, a s obzirom da vrijeme sve brže prolazi, moraju se pokušati sjetiti loših odluka koje su donijeli noć prije kako bi shvatili šta je krenulo po zlu, pronašli Douga i vratili ga na vrijeme u L.A. Međutim, što više toga otkrivaju, to više uviđaju veličinu problema u kojeg su se uvalili. „Mamurluk“ je prvi od 3 dijela jednog od najuspješnijih komedijskih filmskih serijala 21. stoljeća koji je poharao kino blagajne širom svijeta i odmah stekao kultni status.

Slike

MamurlukMamurlukMamurlukMamurlukMamurlukMamurlukMamurlukMamurlukMamurlukMamurlukMamurlukMamurlukMamurlukMamurlukMamurlukMamurlukMamurlukMamurlukMamurluk

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.