OPIS

Kad kozmički događaj pretvori Emmina (Kate Micucci) psa i mačka u dva savršena momka (Justin Chatwin i Steve Howey), Emma ponovno razmatra svoj pogled na spojeve, urnebesno rješava probleme s povjerenjem i u konačnici uči voljeti sebe.
Emma (Kate Micucci) nikad nije imala sreće u pronalaženju ljubavi, mnogo joj je draže provoditi vrijeme sama sa svojim mačkom i psom. Čudnim preokretom kozmičke sudbine, njezina dva kućna ljubimca pretvore se u svoje ljudske verzije – mačak postaje zgodan, ali tajnoviti Diego (Justin Chatwin), a pas postaje razigrani i ljubazni Sam (Steve Howey). Oba se ljubimca bore za njezinu pozornost, dok Emma, naravno, nema pojma da su se njezini kućni ljubimci pretvorili u ljude, što dovodi do urnebesnih „spojeva“. Iako Emmu Diego i Sam ne zanimaju na romantičan način, ona shvaća da se mora otvoriti prema mogućnosti ljubavi i počinje vidjeti svoje prijateljstvo sa susjedom Carlom (Sean Astin) u posve novom svjetlu. PUŠTENI S LANCA moderna je romantična komedija koja nam pokazuje da je ljubav uvijek moguća, čak i ako nam naši ljubimci moraju pokazati put.

Slike

Pušteni s lancaPušteni s lancaPušteni s lancaPušteni s lancaPušteni s lancaPušteni s lancaPušteni s lancaPušteni s lancaPušteni s lancaPušteni s lanca

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.