OPIS

Ranih 1970-ih, Nicholas Garrigan, idealistični mladi škotski liječnik, dođe u Ugandu asistirati u seoskoj bolnici. Nevjerojatnim spletom okolnosti spetlja se s jednom od najokrutnijih ličnosti na svijetu: Idijem Aminom.
Nevjerojatnim spletom okolnosti škotski doktor na medicinskoj misiji u Ugandi neopozivo se spetlja s jednom od najokrutnijih ličnosti na svijetu: Idijem Aminom. Impresioniran drskim nastupom dr. Garrigana u trenutku krize, novi samoprozvani predsjednik Ugande izabere ga za svog osobnog liječnika i najbližeg pouzdanika. Iako je Garrigan isprva polaskan i fasciniran svojim novim položajem, ubrzo uvidi Aminovo divljaštvo – i vlastitu ulogu u njemu. Užas i izdaja uslijede kada Garrigan pokuša ispraviti pogreške i izvući živu glavu iz Ugande.

Slike

Posljednji škotski kraljPosljednji škotski kraljPosljednji škotski kraljPosljednji škotski kraljPosljednji škotski kraljPosljednji škotski kraljPosljednji škotski kraljPosljednji škotski kralj

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.