poster

Divlji valovi

Surf's Up (2007)


Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 9.3/10
(42 glasova)

OPIS

„Divlji valovi“ animirana je obiteljska komedija koja zaviruje iza kulisa visokooktanskog svijeta natjecateljskog daskanja pingvina. Film govori o pingvinu Codyju Mavericku, novom i perspektivnom daskašu koji kreće na svoje prvo natjecanje. Inspiriran svojim junakom, legendarnim daskašem Velikim Z-jem, Cody ostavlja svoju obitelj i dom u Shiverpoolu na Antarktici i putuje na otok Pen Gu na Veliki Z, memorijalni turnir u daskanju. Cody vjeruje da će mu pobjeda donijeti slavu i poštovanje kakvo priželjkuje. Ali kad se neočekivano nađe licem u lice sa Štreberom, starim daskašem kojega je vrijeme načelo, Cody počinje shvaćati da pravi pobjednik nije uvijek onaj koji stigne prvi na cilj.

Slike

Divlji valoviDivlji valoviDivlji valoviDivlji valovi© 2007 Sony Pictures Animation Inc. All Rights Reserved.© 2007 Sony Pictures Animation Inc. All Rights Reserved.Divlji valoviDivlji valoviDivlji valoviDivlji valoviDivlji valoviDivlji valoviDivlji valoviDivlji valoviDivlji valoviDivlji valoviDivlji valoviDivlji valoviDivlji valoviDivlji valovi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.