OPIS

Nakon što porodica sedamnaestogodišnje Lune bude pobijena za vrijeme odmora na planini, ona jedva uspijeva izmaći istoj sudbini. Ubrzo saznaje da je zapravo čitav život živjela u laži. Da je njen otac zapravo ruski špijun, a da je sve ostalo bilo paravan. No, nakon što ga je njemačka tajna služba BND razotkrila, odlučio se na saradnju kako bi sačuvao porodicu. Nakon što je FSB (ruska tajna služba) otkrio šta je po srijedi, odlučili su se na to da ga uklone, skupa s porodicom, što je rezultiralo spomenutim pokoljem.
Luna ima priliku napustiti Njemačku i spasiti se od progonitelja, ali prije toga želi osvetu...

Slike

Lunina osvetaLunina osvetaLunina osvetaLunina osvetaLunina osvetaLunina osvetaLunina osvetaLunina osveta

Recenzije


Recenzirao/la hymie
petak, 12. mart 2021. 11:13
When 17-year-old Luna went on vacation in the mountains with her little sister and her parents, she witnessed her family being brutally murdered by Russians. At the last second she manages to escape and from then on is in mortal danger. The opaque Hamid finally saves her from a fake policewoman. He poses as her father's friend to Luna and reveals to the teenager that her father was a Russian spy. Hamid actually wants to smuggle the girl into a safe country abroad, but Luna wants to hunt down... (više)
Lajkuj recenziju
0 komentara

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.