OPIS

Vladarica iz sjene? Žena zaslužna za vrtoglavi uspon Emmanuela Macrona? Otkrivamo dosad nepoznatu stranu prve dame Francuske. I privatno i poslovno, izgradila je sebi ime u svijetu politike, kao gorljiva lobistica svog muža tijekom predsjedničke kampanje te vodeći brigu o njegovom imidžu do najsitnijih detalja. Inteligentna, oštroumna i pronicava, ona ništa ne prepušta slučaju. Iako je starija od svog supruga čak 24 godine, ovaj par miljenik je medija i na najboljem putu da postane jedan od najpoznatijih brendova na svijetu.
I privatno i poslovno, Brigitte Macron je izgradila sebi ime u svijetu politike, kao gorljiva lobistica svog muža tijekom predsjedničke kampanje te vodeći brigu o njegovom imidžu do najsitnijih detalja. Inteligentna, oštroumna i pronicava, ona ništa ne prepušta slučaju. Iako je starija od svog supruga čak 24 godine, ovaj par miljenik je medija i na najboljem putu da postane jedan od najpoznatijih brendova na svijetu.

Slike

Brigitte Macron - Francuski roman

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.