OPIS

Svatko zaslužuje veliku ljubavnu priču. No za 17-godišnjeg Simona Spiera malo je kompliciranije: tek treba reći svojoj obitelji i prijateljima da je gay, a ne zna ni identitet anonimnog razrednog kolege u kojega se zaljubio na internetu. Rješavanje oba problema pokaže se urnebesnim, zastrašujućim i promijeni mu život. Temeljen na hvaljenom romanu Becky Albertalli, film S LJUBAVLJU, SIMON duhovita je i iskrena priča o uzbudljivoj potrazi za samim sobom i za ljubavlju.

Slike

S ljubavlju, SimonS ljubavlju, SimonS ljubavlju, SimonS ljubavlju, SimonS ljubavlju, SimonS ljubavlju, SimonS ljubavlju, SimonS ljubavlju, SimonS ljubavlju, SimonS ljubavlju, SimonS ljubavlju, SimonS ljubavlju, SimonS ljubavlju, SimonS ljubavlju, SimonS ljubavlju, SimonS ljubavlju, SimonS ljubavlju, SimonS ljubavlju, SimonS ljubavlju, SimonS ljubavlju, Simon

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.