Ocjena: 2.9/10

OPIS

Od trenutka objava zaruka prošlog studenog, puno toga je napisano o romanci Harryja i Meghan. Do sada smo imali prilike doznati što su reporteri i novinari imali za reći o njihovoj vezi, no sada je red i na one koji najviše znaju o svojoj vezi, a to su osobno Harry i Megan.
Nikada do sada niti jedan kraljevski par nije javnosti otkrio toliko o svom životu. Dokumentarac nas vodi kroz intervjue, govore, članke i komentare na društvenim mrežama, koji nam pričaju o dvoje ljudi, različitih društvenih statusa, o tome kako su se upoznali i zaljubili. Istražit ćemo i saznati činjenice iz njihovog djetinjstva, o karijerama, osobnim postignućima, ali i tragedijama.
Uz storiju novog kraljevskog para, poslušat ćemo i osobe koje su dobro poznavale Harryja i Meghan u određenim trenucima njihovih života. Od Meghaninih bivših učitelja u Los Angelesu, kada je po prvi put pokazala svoju društvenu svijest te volontirala u pučkim kuhinjama do njezinih glumačkih kolega, koji se sjećaju da je prihvatila posao hostese kako bi spojila kraj s krajem, bolje ćemo upoznati život buduće Harryjeve supruge.

Slike

Harry i Meghan: Njihovim riječima

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Svet koji nestaje (1987)

    image
    Kada divlja svinja donese na svijet trinaest prasića, ona tada trinaesto prase odbacuje jer nema "mjesto za sisanje" i ono najčešće ugine. Ova drama iz...
  • Steve Mcqueen: Čovjek i Le Mans (2015)

    image
    STEVE MCQUEEN: Čovjek i Le Mans je priča o opsesiji, izdaji i konačnom opravdanju. To je priča o tome kako je jedna od najupečatljivijih, karizmatičnih zvijezda...
  • Beuys (2017)

    image
    Joseph Beuys, čovjek sa šeširom, filcom i masnoćom. Trideset godina nakon njegove smrti jasno je da je bio vizionar ispred svog vremena. Bio je prvi njemački...
  • The Day the Dinosaurs Died (2017)

    image
    Investigates the greatest vanishing act in the history of our planet - the sudden disappearance of the dinosaurs 66 million years ago.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.