OPIS

Kada ne uspije stupiti u policiju, Maggie započne obuku za zaštitarku, ali njezina je pasivnost neprestano dovodi u rizične situacije. Tu na scenu stupi Tigrica, uporna mlada žena koja dobiva što želi i koja uzme Maggie pod svoje.
Nakon što nije uspjela stupiti u policiju, Margarete započne obuku za zaštitarku. Jedne noći naiđe na seksualno agresivnog bivšeg kolegu koji inzistira na tome da pozove taksi i odvede je k sebi. Tu na scenu stupa Tigrica: kratke smeđe kose, čvrsta i borbena cura, taksistica. Shvativši da je situacija daleko od konsenzusa, Tigrica odjuri s Margarete, ostavivši njezina pratioca na ulici. To neće biti zadnji put da će pristići Margarete upomoć. Tigrica živi u stanu u potkrovlju s dvojicom muškaraca. Zna baratati bejzbolskom palicom. Ukravši uniformu zaštitara i preimenovavši Margarete u „Vaniliju“, ona počne usmjeravati njezin život u potpuno drugom smjeru.

Slike

TigricaTigricaTigricaTigricaTigricaTigricaTigricaTigricaTigrica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.