poster

Bobby Kennedy, le rêve brisé de l'Amérique

The American Dream of Bobby Kennedy (2018)

povijesni, dokumentarni | Francuska
Režiser: Patrick Jeudy

OPIS

Ovo je priča o 4 godine u kojima je Bobby Kennedy politički napredovao i ostavio neizbrisiv trag u američkoj politici. Jedinstveni portret koji smo oživjeli pomoću rijetko viđenih arhivskih snimaka.
Od dana ubojstva predsjednika Johna F. Kennedyja, pa sve do večeri kad je, gotovo pet godina poslije, u hotelu 'Ambasador' ubijen njegov brat, Bobby Kennedy, otkrivamo vam što se događalo tijekom četiri godine u kojima će Bobby Kennedy politički napredovati i ostaviti neizbrisiv trag u američkoj politici, spajajući golemu nadu i gorko razočaranje. Njegovi su ciljevi možda bili utopijski, čak i naivni, no bili su toliko politički podijeljeni da su završili Bobbyjevim ubojstvom, baš kao i u slučaju njegova brata. Ovaj nam dokumentarac pomoću arhivskih snimaka donosi jedinstveni portret tog Kennedyja kojeg smo svi zvali 'Bobby'.

Glumci
TRAJANJE: 57 min

Slike

ZEDZEDZEDZEDZEDZEDZEDZEDZEDZED

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.