poster

Nasilna subota

Violent Saturday (1955)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocjena: 6.9/10
Ocjena korisnika: 10/10

OPIS

Stanovnici rudarskog gradića Bradenvillea u Arizoni već godinama žive uobičajenim ritmom. Boyd Fairchild (Richard Egen), vlasnik rudnika i najmoćniji čovjek u mjestu, više pozornosti poklanja svojim poslovnim aktivnostima nego suprugi Emily (Margaret Hayes) koja ga iz osvete neprestance vara. Fairchildov pak inženjer Shelley Martin (Victor Mature) ima problema sa maloljetnim sinom koji se srami oca jer je jedini čovjek u gradu koji nije sudjelovao u Drugom svjetskom ratu. U Brandevilleu je i spretna lopovica Elsie (Sylvia Sidney) koja ukradeno pohranjuje u tamošnjoj banci, a u grad upravo stiže i Amiš Stadt (Ernest Borgnine) s obitelji. Njihovi će se životi uvelike promijeniti kada banku odluče orobiti trojica pljačkaša Chapman (J. Carroll), Dill (Lee Marvin) i Harper (Stephen McNelly)"

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Muškarac kojeg su voljele (2014)

    image
    Nakon neuspjelog braka Agnès Le Roux vraća se iz Afrike svojoj majci Renée, vlasnici kockarnice, u Nicu. Zaljubljuje se u majčinog čovjeka od povjerenja, deset...
  • Kuća pijeska i magle (2003)

    image
    Kathy (Jennifer Connelly), emocionalno slomljena žena, najednom postane beskućnica nakon što joj nepravdom oduzmu kuću i stave je na aukciju. Tražeći predah od...
  • Čovjek od povjerenja (2018)

    image
    Priča o Barryju Minkowu, mladom karizmatičnom poslovnom čovjeku koji postaje bogati izvršni direktor lažući, varajući i kradući na svom putu do vrha.
  • Na kavici u Engleskoj: Calculated Risk (1963)

    image
    Bivši robijaš planira svoju posljednju pljačku - prokopat će tunel od podruma susjedne kuće do trezora banke...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.