Ocjena: 6.7/10

OPIS

Desi (J. Ferland) neutješna je petogodišnjakinja koja nakon smrti svog oca ima ozbiljnih psihičkih problema. Ne prihvaća očevu smrt i uporno iščekuje njegov povratak. Njezina majka Rhonda (S. Mathis) ne zna kako bi joj pomogla. Kad Desi predloži da napiše pismo ocu na nebu i zaveže ga za balon koji će mu odnijeti pismo, očajna Rhonda pristane, misleći kako će to možda olakšati Desino iskazivanje osjećaja. Vjetar balon s pismom odnese tisuću kilometara daleko, do malenog naselja Mermaid. Ondje ga slučajno pronađe Wade McKinnon (D. Kaye) koji ga odnese svojoj obitelji. Oni odluče otpisati nesretnoj djevojčici i na neobičan način uspijevaju je utješiti i ubrzati njezin psihički oporavak....
Vrlo dobra dirljiva obiteljska drama koja se temelji na istinitim zbivanjima, s nizom teških i mučnih situacija, ali i s optimističnim završetkom. Osobito je šarmantna malena Jodelle Ferland u ulozi Desi.

Slike

Mermaid

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.