OPIS

Plan koji su imali krenuo je nizbrdo. Dvojica glupavih pljačkaša iz gradića Inferna morala su ostaviti ukradeni novac u toaletu banke koju su opljačkali. U priču se uključuje lijepa policajka koja istražuje slučaj i osvaja srce jednoga od njih.
Poprilično smotani pljačkaši početnici Chuck (Pauly Shore) i Harold (Max Perlich) odlučili su opljačkati banku u gradiću u kojem žive kako bi ispunili svoj san i osnovali vlastitu avio-kompaniju. Pljačka krene naopako u trenutku kada se u akciju uključuje druga banda. U totalno nenadanoj situaciji Chuck je prisiljen ukradena tri milijuna dolara sakriti u muški toalet banke. Kada nespretni dvojac krene po skriveni novac, ne zna da se upleo u prljave poslove i da je ukradeni novac opran za korumpiranog milijunaša Molesa (Ned Beatty). Layla (Janine Turner) ulazi u priču kao policajka koja istražuje slučaj, a u nju se zaljubljuje Chuck. Hoće li ljubav pobijediti, a protagonisti komedije razotkriti paklene poslove lokalnih šerifa i mafijaša?

Slike

Pakleno prokletstvoPakleno prokletstvoPakleno prokletstvoPakleno prokletstvoPakleno prokletstvoPakleno prokletstvoPakleno prokletstvoPakleno prokletstvoPakleno prokletstvoPakleno prokletstvoPakleno prokletstvoPakleno prokletstvoPakleno prokletstvoPakleno prokletstvo

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.