Ocjena: 6.8/10
Ocjena korisnika: 5.83/10
(6 glasova)

OPIS

Kanadsko-američki film Kad ljubav nije dovoljna baziran je na istinitoj priči Lois Vilson (1891-1988), koja je sa voljenim čovjekom Bilom Vilsonom, alkoholičarem, prošla čitav put propadanja, a potom spori i neizvjesni proces izlječenja.
Poslije niza godina ispunjenih padovima, u očajničkim pokušajima da pronađu izlaz iz zatvorenog kruga alkoholizma, pobjedivši, konačno, sva iskušenja, Vilsonovi otkrivaju novi smisao svog zajedničkog života. Objavljuju literaturu o putevima izlječenja od alkoholizma i pomažu zavisnicima i njihovim suprugama da zajedno prevaziđu teške trenutke.

Slike

Kad ljubav nije dovoljnaKad ljubav nije dovoljna

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Frida (2002)

  danas
  image
  Film prati Fridu Kahlo, meksičku slikarku i ikonu 20. stoljeća, te njenu burnu vezu sa mentorom, slikarom Diegom Riverom. U njihove živote upleteni su Riverin...
 • Uspon Katarine Velike (1934)

  danas
  image
  Biografski film o ruskoj carici, od samog rođenja do uspona na presto...
 • Jobs (2013)

  danas
  image
  „Njegova briljantnost, strast i energija bili su izvor nebrojenih inovacija koje su obogatile i poboljšale naše živote. Svijet je zbog Stevea bio nemjerljivo...
 • Cesar Chavez (2014)

  danas
  image
  Biografski film o borcu za građanska prava i organizatoru rada Cesaru Chavezu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.