Ocjena: 6.3/10
Ocjena korisnika: 8/10
(2 glasova)

OPIS

75-godišnji udovac Pierre živi prilično usamljenim životom od smrti supruge. Kći mu kupi računalo u nadi da će potaknuti njegovu znatiželju te da će možda upoznati nove ljude. Uz pomoć mladog profesora informatike Alexa, Pierre počne pretraživati i surfati te uskoro naiđe na web-stranice za traženje partnera. Pod Alexovim identitetom upozna Floru, mladu fizioterapeutkinju, i brzo podlegne njezinim čarima. Ona je pak očarana profinjenim, ali i prilično neobičnim profilom te ga pozove na spoj. Onaj pravi, licem u lice. Osjećajući se istodobno zarobljeno i uzbuđeno ovom pustolovinom, Pierre prihvati te nema drugog izbora nego nagovoriti Alexa da ode na spoj umjesto njega.

Slike

Profil za dvojicuProfil za dvojicuProfil za dvojicuProfil za dvojicuProfil za dvojicuProfil za dvojicuProfil za dvojicuProfil za dvojicuProfil za dvojicuProfil za dvojicu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.