OPIS

DJ Williams (Columbus Short) devetnaestogodišnjak je odrastao u Los Angelesu; iako je u srcu dobar i talentiran ulični plesač druži se s opasnim ljudima. Jedne se noći neformalno plesačko natjecanje pretvori u tučnjavu i DJ završi u zatvoru. DJ-ev mlađi brat već je poginuo nasilnom smrću, te ga majka, nadajući se da će ga na taj način vratiti na pravi put, šalje na Truth University, poznato afroameričko sveučilište u Atlanti. Isprva DJ ne osjeća da onamo pripada, ali kada dobije priliku pokazati svoje plesačko umijeće, privuče pozornost dvaju bratstava na kampusu. Biti član nekog bratstva vrlo je važno na Truthu, a svake se godine organizira natjecanje u stepu, u kojem članovi bratstva pokazuju svoje sinkronizirane plesne pokrete. DJ se pridružuje kući ONO i voljan je pomoći bratstvu da preotme titulu prvaka konkurentskom bratstvu, no ujedno mora shvatiti načela bratstva i rada za opće dobro, koji su ključan dio samog odnosa u bratstvu. Istodobno, kad upozna April (Meagan Good), prekrasnu djevojku s fakulteta, DJ ima važnijih stvari na pameti i od učenja i od bratstva. U filmu glume i Ne-Yo, Brian J. White i Jermaine Williams.

Slike

Krv i plesKrv i plesKrv i plesKrv i plesKrv i plesKrv i plesKrv i plesKrv i plesKrv i plesKrv i plesKrv i plesKrv i plesKrv i ples

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.