Ocjena: 5.7/10
Ocjena korisnika: 3/10

OPIS

2095. Svijet je opustošila ekološka katastrofa. Oceani su se podigli, a prirodna slatka voda nestala je. Fang Rung, rukovoditelj tajne obavještajne službe u Kopenhagenu, pošalje svoj alter ego kroz vrijeme u 2017. godinu da spasi svijet.
2095. Svijet je opustošila ekološka katastrofa. Oceani su se podigli, a prirodna slatka voda nestala je. Fang Rung, predani rukovoditelj tajne obavještajne službe u Kopenhagenu, podvrgnut je molekularnoj fisiji kako bi poslao svoj alter ego, kodnog imena Gordon Thomas, natrag u prošlost u 2017. godinu. Gordon kreće u potragu za znanstvenicom Monom Lindkvist čije je revolucionarno istraživanje bilo izgubljeno prije nego što je moglo spasiti svijet. Kada Fang Rung izgubi vezu s Gordonom, on ne vidi drugu mogućnost osim da i sam otputuje u 2017. pokušavajući locirati svoje drugo „ja“ prije nego što se ravnoteža svijeta nepovratno ne ošteti. Za Fanga Runga ovo je utrka s vremenom kako bi spasio i sebe i svijet.

Slike

Podijeljeni čovjekPodijeljeni čovjekPodijeljeni čovjekPodijeljeni čovjekPodijeljeni čovjek

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.