OPIS

Andrew Graham Dixon uranja u svijet vrijedne umjetnosti i dobro organiziranoga kriminala kako bi razotkrio pravu istinu o najvećoj krađi umjetničkih djela u 21. stoljeću.
U prosincu 2002. dvije neprocjenjive i povijesno važne slike ukradene su iz Van Goghova muzeja u Amsterdamu. Tu neoprostivu i smjelu krađu počinili su iskusni, profesionalni kradljivci. Ali što se dogodilo tim remek-djelima i kakvu korist od njih imaju kriminalci koji ih ne mogu prodati niti izložiti na otvorenom tržištu?
Andrew putuje diljem Europe, krećući se između svijeta vrijednih umjetnina i kriminalnog miljea, te susreće policajce, državne odvjetnike i stručnjake za umjetnost kako bi saznao kako svijet nasilnog i organiziranog kriminala iskorištava ukradene umjetnine i kako se mogu pronaći izgubljena remek-djela poput ovih.

Slike

Krađa van GoghaKrađa van GoghaKrađa van GoghaKrađa van Gogha

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Povratak lava (2016)

    image
    S vrha brda Banda promatra močvaru. Daleko je od rodne južne Afrike. Lavovi dolaze u Nacionalni park Akagera. Čeka ih težak zadatak - prilagoditi se središnjoj...
  • The Day the Dinosaurs Died (2017)

    image
    Investigates the greatest vanishing act in the history of our planet - the sudden disappearance of the dinosaurs 66 million years ago.
  • Lavlje bojište (2012)

    image
    Pet lavljih čopora natječe se za oskudni izvor hrane i svaki ima vlastiti stil lova. Slijedite ih u lovu na sve od bivola do žirafa. Samo najlukaviji i...
  • Pume na kraju svijeta: Rođenje (2020)

    image
    Priča o Solitariji, majci pumi s četiri mladunca, smještena u Torres del Paine.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.