Ocjena: 7.1/10
Ocjena korisnika: 8/10
(33 glasova)

OPIS

Konvencionalna Vicky (Rebecca Hall), zaručena s Dougom (Chris Messina), putuje u Barcelonu kako bi provela ljetne praznike u kući prijatelja svojih roditelja sa svojom nekonvencionalnom i otvorenom prijateljicom Cristinom (Scarlett Johansson). Dok su u restoranu, s njima očijuka rastavljeni slikar Juan Antonio Gonzalo (Javier Bardem) i poziva ih da otputuju u Oviedo s njima. Vicky se to ne sviđa i odbija poziv, ali Cristina pristane. Cristina u Oviedu dobiva čir pa Vicky sama odlazi u razgled grada s Juanom Antonijem. Vicky se naposljetku zaljubi u njega i spava s njim. Međutim, kad se vrate u Barcelonu, ništa ne kaže prijateljici. Cristina se preseli k Juanu Antoniju, a Vicky se uda za Douga. Kad se Maria Elena (Penélope Cruz), nestabilna bivša žena Juana Antonija, predozira, slikar je dovede u svoju kuću i njihov problematičan odnos procvjeta u Cristininoj prisutnosti.

Slike

Vicky Cristina BarcelonaVicky Cristina BarcelonaVicky Cristina BarcelonaVicky Cristina BarcelonaVicky Cristina BarcelonaVicky Cristina BarcelonaVicky Cristina BarcelonaVicky Cristina BarcelonaVicky Cristina BarcelonaVicky Cristina BarcelonaVicky Cristina BarcelonaVicky Cristina BarcelonaVicky Cristina BarcelonaVicky Cristina BarcelonaVicky Cristina Barcelona

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.