OPIS

Badnje je veče u domu Harperovih, a mladi Rajan i Kejsi su uzbuđeni jer je njihov otac konačno usavršio svoj novi izum. Ali, njihovog oca kidnapuje banda lopova. Kejsina želja da se on vrati kući je toliko jaka, da dopre do Deda Mraza, koji ostavlja jednog od svojih pomagača da spase situaciju.
Da li će Deda Mrazov pomagač izgubiti veru u svoje elfsko biće ili će u sebi pronaći moć da postane pravi super-heroj? Vidite u ovoj neobičnoj komediji o božićnim željama, snazi praznika i čudima koja dolaze u svim oblicima i veličinama.

Slike

PatuljakPatuljak

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dr Dolittle 3 (2006)

    image
    Maya Dolittle (Kyla Pratt), najmlađa kći veterinara Johna Dolittlea, na svoje iznenađenje otkrije da i ona, poput svoga oca, razumije životinje i da može...
  • Casper (1995)

    image
    Doktor Džejms Harvi, psihijatar za duhove i njegova ćerka Kat, stižu na prašnjavo imanje "Vipstaf", u staru napuštenu vilu.
  • Božićni slučaj (2011)

    image
    Usamljeni odvjetnik pokušava spasiti karijeru braneći Djeda Mraza u kolektivnoj tužbi zbog nenadoknadive emocionalne štete.
  • Božićna molba (2008)

    image
    Sophie (L. Thompson) se udala za svoju srednjoškolsku ljubav, Davea (A. Airlie). Još se jednako vole. Imaju troje djece. I sve bi bilo savršeno kad bi se Sophie...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.