OPIS

SKRIVENE BROJKE nevjerojatna je neispričana priča o elitnom timu crnih matematičarki koji su radile za NASA-u i bile mozgovi iza jedne od najvećih operacija u povijesti: lansiranje astronauta Johna Glenna u orbitu.
SKRIVENE BROJKE prepričavaju važnu priču o elitnom timu crnih matematičarki u NASA-i koje su pomogle Americi pobijediti u svemirskoj utrci sa suparničkim Sovjetskim Savezom i istodobno ubrzale potragu za jednakim pravima i prilikama. Svatko zna za misije Apollo. Odmah možemo navesti hrabre muške astronaute koji su napravili prve divovske korake za čovječanstvo u svemir: John Glenn, Alan Shepard i Neil Armstrong. No začudo, Katherine G. Johnson, Dorothy Vaughan i Mary Jackson nisu imena koja se uče u školi ni koja su poznata većini ljudi – iako su njihove odvažne, pametne i jake uloge NASA-inih „ljudskih računala“ bile prijeko potrebne za napredak koji je omogućio ljudski let u svemir. Napokon, na ekran dolazi priča o vizionarskom trojcu žena koji je nadišao rod, rasu i profesionalne granice na putu k pionirskim letovima u svemir.

Slike

Skrivene brojkeSkrivene brojkeSkrivene brojkeSkrivene brojkeSkrivene brojkeSkrivene brojkeSkrivene brojkeSkrivene brojkeSkrivene brojkeSkrivene brojkeSkrivene brojkeSkrivene brojkeSkrivene brojkeSkrivene brojkeSkrivene brojkeSkrivene brojkeSkrivene brojkeSkrivene brojkeSkrivene brojkeSkrivene brojke

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.