OPIS

Kad je Sander umiješan u čin besmislenog nasilja koji je počinio njegov najbolji prijatelj, on odlučuje doći do istine čak i ako time ugrozi svoje prijateljstvo i propupalu vezu s djevojkom Indrom.
Što učiniti kad vaši najbolji prijatelji upadnu u loše društvo? Sander poznaje Chrisa i Maartena cijeli život, ali kad oni krenu u drugu školu, grubijan Emiel pridružuje se društvu. Sander ga pokušava zavoljeti, ali to nije lako jer Emiel zna biti prilično nasilan. Sanderov ljubavni život također ne ide dobro. Sviđa mu se djevojka iz razreda, Indra, ali misli da ona već ima dečka. Slično tomu, ona misli da je on već zauzet. Kad poslijepodne s prijateljima izmakne kontroli i netko se ozlijedi, pokušaju prišiti krivnju Sanderu. Može li se on oduprijeti pritisku vršnjaka ili će odbiti izdati prijatelje? Kako može dokazati nevinost prije nego što izgubi sve svoje prijatelje – i Indru?

Slike

Dosta!Dosta!Dosta!Dosta!Dosta!Dosta!Dosta!Dosta!Dosta!

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.