Ocjena: 7.8/10
Ocjena korisnika: 7/10
(21 glas)

OPIS

Film: Omiljeni lik kultne engleske serije slikovnica, medvjedić Paddington, vraća se na velika platna s novim avanturama. Sada kada se medvjedić Paddington sretno smjestio kod obitelji Brown, gdje je postao popularan član zajednice, širi radost i ljubav gdje god dođe. U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. rođendan svoje voljene tete Lucy, Paddington naiđe na savršenu knjigu u antikvarnici te će morati odraditi niz poslova kako bi je mogao kupiti. Međutim, kada otkrije da je knjiga ukradena, Paddingoton i Brownsi će morati krenuti u potragu za lopovom.

Slike

Medvjedić Paddington 2Medvjedić Paddington 2Medvjedić Paddington 2Medvjedić Paddington 2Medvjedić Paddington 2Medvjedić Paddington 2Medvjedić Paddington 2Medvjedić Paddington 2Medvjedić Paddington 2Medvjedić Paddington 2Medvjedić Paddington 2Medvjedić Paddington 2Medvjedić Paddington 2Medvjedić Paddington 2Medvjedić Paddington 2

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.