OPIS

Scott Kane (Drew Fuller) čovjek je mutne prošlosti koji pokušava živjeti normalnim životom. Kada se njegov sin Owen razboli, Kane se obraća za pomoć Danielu Morganu (William Atherton), lokalnom kralju podzemlja. Morgan ga izigra i naruči njegovo ubojstvo, no Kane uspijeva izbjeći sigurnu smrt bijegom iz zatvora. S FBI-om (William Devane) i policijom (Embry) na „repu, Kane mora upotrijebiti sve svoje zapostavljene vještine kako bi spasio svoju obitelj i sebe.

Slike

Slučaj Kane

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ubiti po viđenju (2018)

    image
    Nemilosrdni ekstremista Bazgaev, odgovoran za terorističke napade u kojima je poginulo na stotine civila, među njima i deca, planira nove akcije. Ali tu je grupa...
  • Tajni front Lov (2019)

    image
    Prema naređenju američkog predsednika, tim elitnih vojnika ide iza neprijateljskih linija kako bi svog zarobljenog vođu oslobodio od terorista.
  • Američki odmetnici (2001)

    image
    Kad u gradiću doznaju da je potkupljivi vlasnik željeznice odlučio zaplijeniti ugovore njihovih gospodarstava bez njihova znanja, grupa mladih rančera udruži se...
  • Čelične pesnice (1986)

    image
    Priča o kiborgu po imenu Paco Queruak, programiranom da ubije naučnika koji ima rešenje sveukupnih problema celog sveta u distopijskoj budućnosti.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.