Ocjena: 7.3/10
Ocjena korisnika: 10/10

OPIS

Nakon što je otputovala u Ameriku i tako pobjegla od svog supruga, simpatizera nacista, Hedy Lamarr je pokorila Hollywood. Ovaj dokumentarni film, čija je izvršna producentica Susan Sarandon, a naratorica Diane Kruger, nudi ultiumativni portret Hedy Lamarr, divljeg djeteta Hollywooda. Poznata i kao „najljepša žena na svijetu“, bila je poznata po svojim brakovima i vezama sa brojnim osobama, od Spencera Tracyja do JFK. Ovaj dokumentarac ponovo će nas podsjetiti na nju, ne samo na glumicu, već i na osobu briljantnog uma koja je u četrdesetim godinama prošlog stoljeća bila u timu ljudi koji su otkrili bežićnu tehnologiju.

Slike

Foto: RTL / © Reframed PictureFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTL / © San Francisco Jewish Film FestivalFoto: RTL / © The Everette CollectionFoto: RTL / ©The Everette CollectionFoto: RTL / ©The Everette CollectionFoto: RTL / © The Everette CollectionFoto: RTL

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.