OPIS

Cao je razmaženi sin moćnoga generala koji je postao opaki ratni vođa. Iako je Cao optužen za trostruko ubojstvo, njegov će otac uništiti cijelo selo ako njegov sin bude osuđen na smrt. Ali nepravda ne može proći nekažnjeno.
Ratno je doba početkom 20. stoljeća u Kini. Borbene grupe posvuda su i tjeraju stanovnike u siromaštvo i jad. Ratni vođa Cao, okrutan i opak čovjek, okupirao je Stone City i usmjerio se na maleno selo Pucheng. Šerif Yang nastoji održati zakon i red među malom grupom muškaraca odbacujući paniku. Međutim, dolaskom Caova sina Shaolina, oni se nađu direktno na vatrenoj liniji. Yang uhićuje Shaolina za ubojstvo i kune se da će ga držati u zatvoru dok pravda ne bude zadovoljena u obliku njegova smaknuća. Ali Caova vojska uništit će selo i ubiti svakoga ako Shaolin ne bude oslobođen. Neizbježni obračun bit će smrtonosan, krvav i brutalan.

Slike

Zov junakaZov junakaZov junakaZov junakaZov junakaZov junakaZov junakaZov junakaZov junaka

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ubiti po viđenju (2018)

    image
    Nemilosrdni ekstremista Bazgaev, odgovoran za terorističke napade u kojima je poginulo na stotine civila, među njima i deca, planira nove akcije. Ali tu je grupa...
  • Mehanizam (2000)

    image
    Sukob između nevinosti i zla je najkraća definicija lajtmotiva ovog filma. Priča se događa jednog zimskog dana u zabačenoj provinciji, daleko od svih veliih...
  • Čelične pesnice (1986)

    image
    Priča o kiborgu po imenu Paco Queruak, programiranom da ubije naučnika koji ima rešenje sveukupnih problema celog sveta u distopijskoj budućnosti.
  • Oružje sedam veličanstvenih (1969)

    image
    Meksički revolucionar unajmljuje američke revolveraše da organiziraju izvlačenje njihovog vođe iz okrutnog vojnog zatvora.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.