poster

Bruce Springsteen vlastitim riječima

Bruce Springsteen: In His Own Words (2016)

Režiser: Nigel Cole

Ocjena: 7.3/10
Ocjena korisnika: 10/10
(3 glasova)

OPIS

Ekskluzivan uvid u život i nadahnuća jednog od najcjenjenijih i najuglednijih svjetskih glazbenika.
Bruce Springsteen prodao je 160 milijuna primjeraka svojih albuma diljem svijeta, što ga čini jednim od najuspješnijih glazbenika u povijesti. Tijekom karijere koja je počela potkraj 1960-ih, a traje još i danas, snimio je neke od najcjenjenijih i najobožavanijih ljubavnih pjesama suvremene glazbe.
U intimnim razgovorima Bruce govori o najvažnijim trenucima koji su pokretali njegov neutaživi poriv da postane glazbenik. Otvoreno govori o počecima u Freeholdu u državi New Jersey, o godinama sviranja u Asbury Parku, o usponu E Street Banda i svom usponu na sam tron kraljevstva rocka.
Ovaj iskreni i ispovjedni dokumentarni film pruža jedinstven uvid u život jednog od najobožavanijih ljudi na svijetu. Nudi nam intimno upoznavanje s odlučnošću i posvećenošću zahvaljujući kojima je Bruce postao jedan od najzanimljivijih pripovjedača svog naraštaja.

Glumci
TRAJANJE: 71 min

Slike

Bruce Springsteen vlastitim riječimaBruce Springsteen vlastitim riječimaBruce Springsteen vlastitim riječima

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.