OPIS

Dunston je pravi Indiana Jones među majmunima, a u hotelu "Majestic" u kojem je odsjeo, u očima gostiju izgledat će kao King Kong koji pred sobom sve ruši i uništava.
"The Majestic" je luksuzni hotel s pet zvjezdica, a njegov menadžer Robert Grant (Jason Alexander) predan je u namjeri da svi njegovi gosti budu na vrijeme usluženi i zadovoljni. Međutim, njegovi sinovi Brian (Graham Sack) i Kyle (Eric Lloyd) pravi su nevaljalci. Robert, na radost svoje hladne i proračunate šefice mrs. Dubrow (Faye Dunaway), otkriva da bi njegov hotel mogao dobiti šestu zvjezdicu ako inspektor, koji će pod krinkom gosta odsjesti u hotelu, pozitivno ocijeni hotel. Tada se kao gosti prijavljuju lord Rutlidge (Rupert Everett) i njegov dobro istrenirani orangutan Dunston. Lukavi i nadasve smiješan majmun Dunston, koji je treniran da bude kradljivac dragulja, pokušava pobjeći od kriminalnog života uz pomoć nestašnih Kylea i Briana. U nevjerojatnoj zbrci njih trojica će možda uništiti šanse hotela da dobije još jednu zvjezdicu i natjerati njegova menadžera u ludilo.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Asterix i Obelix u Britaniji (2012)

    image
    Godina je 50. prije Krista i Cezar žeđa za novim osvajanjima. Odlučio je osvojiti otok koji leži na samom kraju poznatog svijeta, tu tajanstvenu zemlju poznatu...
  • Matti and Sami and the Three Biggest Mistakes in the Universe (2018)

    image
    A 10-year old German-Finnish boy tries to fix his family's life.
  • Dulitl (2020)

    image
    Robert Downey Jr oživljava jedan od najdražih književnih likova u živopisnoj obradi čuvene priče o čovjeku koji je mogao da priča sa životinjama - Dulitlom.
  • Monte Karlo (2011)

    image
    Na putu u Pariz s najboljom prijateljicom i budućom polusestrom, Grace zamijene za britansku bogatašicu, zbog čega sve tri djevojke odlete u Monte Carlo na...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.