OPIS

Među studentima-brucošima osamdesetih godina vrlo je popularna igra Gotcha! (Imam te!), u kojoj iznenada, iz zasjede, gađaju jedni druge pištoljima napunjenima bojom. U njoj osobito uživa Jonathan (A. Edwards) i njegov prijatelj Manolo (N. Corri), koji jednoga dana, razočarani što kolegice ne reagiraju na njihov šarm, odluče otputovati u Europu. U Parizu se razdvoje, a manje uspješan od dvojice - Jonathan, uskoro upozna lijepu i tajanstvenu Čehinju Sashu (L. Fiorentino). Planut će strastvena romansa, te će do ušiju zaljubljeni Jonathan odmah prihvatiti Sashin poziv da otputuju u Istočnu Njemačku kako bi ona obavila neki poslić...

Ovo je film o odrastanju i sazrijevanju. U glavnim su ulogama Linda Fiorentino, glumica posebne karizme, živih, inteligentnih i senzibilnih očiju, tamne kose i duboka glasa (Ljudi u crnom, The Last Seduction) te A. Edwards koji je bljesnuo tek s TV serijama devedesetih. Izvrsne kritike dobio je, i svi ga rado pamte kao neobičnog Mikea Monroea iz kultnog Života na sjeveru, a najpoznatija Edwardsova uloga je liječnika Marka Greenea u izrazito popularnoj i kod nas rado gledanoj seriji Hitna služba.

Slike

Imam te!

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.