OPIS

Izdavač, Luis Venabl, putuje iz Njujorka u Veneciju, kako bi kupio ljubavna pisma iz 19. veka, koja je pokojni pesnik Džefrija Eštona pisao ženi po imenu Džulijana. Međutim, usput on čuje da je Džulijana još uvek živa, i ima 105 godina.
Luis odlazi kod nje pod lažnim identitetom, ne otkrivajući odmah svoje namere. Smešta se kod Džulijane i upoznaje ćerku njene nećake - Tinu, koja je pijanistkinja.
Ubrzo otkriva, da je Džulijani očajnički potreban novac, čak je spremna da mu proda veoma vrednu sliku, dok Tina ima šizofreni poremećaj ličnosti i s vremena na vreme umišlja da je ona Džulijana i da su pisma namenjena njoj...
Luis počinje da veruje da je Ešton ubijen i sahranjen u bašti, a pravi haos nastaje kada u kući izbije požar iz kog on uspeva da izbavi staricu, ali dragocena pisma su izgubljena kao i Džulijanina volja za životom...

Slike

Izgubljeni trenutakIzgubljeni trenutak

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.