Ocjena: 4.0/10
Ocjena korisnika: 1.5/10
(2 glasova)

OPIS

On je bio nasilan, bezobziran kriminalac koji je uništio mnogo života prije nego što je bio pogubljen za svoje prijestupe protiv čovječanstva. No moderna mu znanost ponovno udahnjuje život i daje mogućnost za krvavu osvetu.
U ovoj modernoj inačici priče o Frankensteinu policijski službenik (Thomas Gibson), čija je žena ubijena od ruke brutalnog ubojice, premješten je na posao patrolnog policajca na prestižnom sveučilištu. Policajac otkriva da je truplo smaknutog serijskog ubojice dio čudnog znanstvenog eksperimenta profesora Arkina (John Waters) i njegove pomoćnice Eve (Katherine Heigl) koji je rezultirao vraćanjem u život opasnog psihopata, s potpuno netaknutim i istim ubilačkim nagonima. Mješavina tradicionalnih elemenata horora s postupkom suvremenog high-tech kadriranja ovaj će film vizualno odvojiti od većine horor uradaka. Glumca Thomasa Gibsona gledatelji će ponajviše poistovjetiti s glavnom ulogom u seriji „Dharma i Greg“, za koju je zaslužio nominaciju za Zlatni globus. Glumicu Katherine Heigl mnogi će prepoznati iz popularne serije „Roswell“, ali i filma „My Father the Hero“, u kojem je glumila s Gerardom Depardieuom. Redatelj Uli Edel, među ostalim, režirao je i nekoliko epizoda „Oza“ i „Twin Peaksa“, a njegov rad ovjenčan je nagradom Emmy.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.