poster

Legenda

Balmain Boys (2003)

Režiser: Ray Quint

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena: 5.8/10
Ocjena korisnika: 10/10

OPIS

Prijatelj će uvijek biti prijatelj, čak i onda kada mu se to baš i ne isplati. Prava je legenda! Nakon sjajne sportske karijere koju su, nažalost, prekinule ozljede, australski policajac i bivši ragbijaš Matthew Abbott (Paul Gleeson), poznat kao Legenda, vraća se živjeti s majkom, nadajući se kako mu budućnost nosi što manje nepredvidljivih uzbuđenja.
Kada se njegov prijatelj, odvjetnik Andy (Jeremy Sims), spetlja sa suprugom jednog od svojih klijenata, prekrasnom Katerinom (Natasha Novik), Matthew ne očekuje ništa dobro. Vrlo brzo se pokazuje kako je bio u pravu jer Andy i Katerina ostaju bez milijun dolara koje Ray (William Zappa) po izlasku iz zatvora očekuje pronaći tamo gdje ih je i ostavio. Matthew kreće u potragu...

Vrlo dobra australska kriminalistička komedija "Legenda" redatelja Raya Quinta školski je primjer ispravnog načina snimanja žanrovskih složenica - zahtjevi obaju sastavnica moraju biti poštovani u cijelosti. Kriminalistička priča o nestalom novcu i sukobima koje generira jest viđena već mnogo puta, ali je Quint izlaže precizno i zanimljivo, dok su komičarski elementi koji je obogaćuju zaista originalni i neočekivani. Velik dio njih rezultat je sjajno odrađene uloge Paula Gleesona, kojega se najradije sjećamo po nastupu u "Tankoj crvenoj liniji", i koji je ovdje pokazao kako za njega itekako ima mjesta u bogatijim holivudskim produkcijama.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.