Ocjena: 6.2/10
Ocjena korisnika: 7.3/10
(4 glasova)

OPIS

Drama/triler o sedamnaestogodišnjoj Chelsea, koja u jednom razdoblju svog života iskusi nešto što bi uzdrmalo i jače od neiskusne tinejdžerice.
Chelsea (Z. De Grand Maison) je napustila srednju školu i radi u slastičarnici za minimalnu plaću. Kad je upoznala Jeffa Cleftona (R. Critchlow), svidio joj se na prvi pogled, iako je bio znatno stariji. I Jeff se zaljubio u nju. Nikad je nije pitao koliko ima godina, ali je pretpostavljao da je starija nego što jest, nije ni slutio da je malodobna. Jeffova žena Sonia (J. Bissett) osjetila je da je Jeff vara, no on je uporno nijekao, sve dok nije čula njegov telefonski razgovor s Chelsea. Bila je osupnuta kad je shvatila da je njezin muž s djevojkom koja mu gotovo može biti kći. Kad Chelsea ostane u drugom stanju, Jeff se potpuno mijenja. Više joj ne govori da je voli, ne spominje da se namjerava rastati od žene i nagovara je na pobačaj. U isto vrijeme iz zatvora je pušten Greg Foster (R. Christopher), prijestupnik koji je opljačkao trgovinu i ozlijedio vlasnika, a Chelsea je bila jedini svjedok na sudu. Gregu i njegovoj sestri izvrsno odgovara situacija da Chelsea ima bogatog ljubavnika...

Slike

Trudna u sedamnaestojTrudna u sedamnaestoj

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.