Ocjena: 4.2/10
Ocjena korisnika: 8.7/10
(3 glasova)

OPIS

Ljubavno-bračna drama o ženi koja uviđa da je, kao druga žena, stiješnjena između prve žene svojega supruga, njegove odrasle djece i njegove majke, a izlaz je - veza s drugim muškarcem.
Lynn (A. Roth) se udala za Jacka (B. McNamara) iz ljubavi. Njegov posao je išao dobro, a ni ona nije bila siromašna, pa su planirali kupiti novu kuću, jer Lynn baš nije bila presretna što žive u kući u kojoj je on živio s prvom ženom. Međutim, Jack joj otkriva da zbog problema s porezom još neko vrijeme moraju izdržati u staroj kući. U isto vrijeme, njegova kći Meredith planira vrlo luksuzno vjenčanje, koje će uglavnom financirati Jack i Lynn, dok njegov sin Patrick živi s njima i o njihovom trošku, ne uspijevajući naći posao. A Jackova majka, koja im dođe u posjet, i ne trudi se govoriti tiho kad upozori Jacka da svu imovinu treba prepisati na djecu jer da se "nikad ne zna što druga žena može učiniti".
Stoga nije neobično da Lynn sve više vremena provodi u društvu muškarca kojega, za razliku od Jacka, iskreno zanima kako se ona osjeća.

Slike

Tajni život drugih ženaTajni život drugih žena

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.