OPIS

Obiteljska romantična komedija u kojoj dvoje obudovjelih roditelja postaju predsjednici roditeljskog vijeća s bitno različitim ciljevima.
Alex Kramer (C. Sevier) mora spašavati svoju reklamnu agenciju koja je na rubu propasti, i to ne samo zato što od nje živi, nego i zato što je to bio projekt njegove pokojne supruge koji on po svaku cijenu želi spasiti. Zbog posla zanemaruje svoju sedmogodišnju kćer Emmu (K. Madison), koja većinu vremena provodi s bakom. Alexov najvažniji klijent, trgovac sportskom opremom Hal Harrington (G. Grunberg), nezadovoljan je njegovim idejama. Oduševi se tek kad mu Alex predloži nešto originalno: snimit će reklamu na Dan sporta u školi u koju ide Emma, a nastupit će Hal osobno!
Kad to predloži u školi, naiđe na otpor predsjednice roditeljskog vijeća Clare Goodwin (H. Mattsson), koja je samohrana majka sedmogodišnjeg Olivera (G. Kunitz). Emma nije sklona sportu i pokušava postići da se dio školskog novca preusmjeri na druge, po njezinom mišljenju važnije izvanškolske aktivnosti, poput dramske ili glazbene sekcije. Alex je uporan da dobije pristanak roditelja da se na Dan sporta snimi reklama, pa je i njegov govor vrlo uvjerljiv, te postigne da on i Clare dijele predsjedništvo roditeljskog vijeća...

Slike

Pobijediti, izgubiti ili ljubiti

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.