poster

Odbrojavanje

Countdown (1967)

Režiser: Robert Altman

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocjena: 6.0/10

OPIS

Lee Stegler (James Caan) je znanstvenik izabran da ide na misiju na Mjesec umjesto Chiza (Robert Duval). Kako su Amerikanci uključeni u svemirsku utrku, NASA odlučuje zaobići neke sigurnosne mjere kako bi stigli prije Rusa na Mjesec, ali doktor Gus (Charles Aidman) brine se za to da se poduzmu sve mjere predostrožnosti. Kada Stegler naposljetku stigne na Mjesec, vidi da su ih Rusi preduhitrili, ali odmah primijeti da su ignorirali sve one mjere koje su Amerikanci obavili prije polaska.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Val (2019)

    image
    Frank, oportunistički odvjetnik, pomisli da mu je krenulo u životu kad kreće u grad proslaviti skorašnje promaknuće sa svojim kolegom, Jeffom. Ali večer krene u...
  • Onkraj bijeloj svemira (2018)

    image
    Posada trgovačkog broda na rubu poznatog svemira nailazi na rijetko i vrijedno izvanzemaljsko stvorenje, a kapetan ga odlučuje uhvatiti.
  • Kralj boraca (2010)

    image
    Akcijski film koji se temelji na video igri "King of Fighters"
  • Savršena formula (2011)

    image
    Pisac Eddie Morra je u potpunoj kreativnoj blokadi. Stari prijatelj mu ponudi novi, revolucionarni lijek, koja ga mijenja u potpunosti. Sada se Eddie može sjetiti...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.