Ocjena: 7.3/10
Ocjena korisnika: 9.6/10
(5 glasova)

OPIS

Priča o snimanju najgoreg filma svih vremena...
Nezaboravna istinita priča o scenaristi i redatelju Tommyju Wiseau, čovjeku koji nam je donio "Sobu", projekat kojeg mnogi nazivaju "Građaninom Kanom loših filmova". Ovaj film prati tok snimanja tog fascinantnog uratka, kao i njegov neočekivani kasniji uspjeh i sticanje kultnog statusa.
Drama se temelji na istinitom događaju o francuskom diplomati koji je 18 godina bio u vezi s muškarcem za koga je on mislio da je žena. M. Butterfly počinje 1964. godine u Pekingu nakon što francuski službenik Rene Gallimard biva očaran kineskom opernom glumicom Song Liling. Ubrzo se Gallimard zaljubi u Song i njih dvoje započinju vatrenu aferu - uvjetovanu time da Gallimard nikada ne smije gledati u Song kada je ona potpuno naga. Gallimard pristaje na pravila, ali kako se počinje uspinjati na diplomatskoj ljestvici, komunistička se vlada uključuje, pridobivajući Song za vladina doušnika. Nakon što Gallimardova strast poželi nagost, Song odlazi. Gallimard čeznuvši za izgubljenom ljubavi postaje fizička i mentalna olupina. Napušta Kinu i prihvata nevažan diplomatski položaj, ali onda se Song ponovno pojavljuje. Tada Gallimard biva uhapšen i tokom senzacionalnog suđenja zbog izdaje njegova se afera otkriva kao prevara, što je i bila.

Slike

Katastrofalni umjetnikKatastrofalni umjetnikKatastrofalni umjetnikKatastrofalni umjetnikKatastrofalni umjetnikKatastrofalni umjetnikKatastrofalni umjetnikKatastrofalni umjetnikKatastrofalni umjetnikKatastrofalni umjetnikKatastrofalni umjetnik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.