OPIS

Španjolka Teresa se u Milanu sastane s četirima starim prijateljima koji se godinama nisu vidjeli: njezin muškarac, njihov prijatelj Rudy u zatvoru je u Marrakechu te treba pomoć i novac. Petorka odluči otići u Maroko kako bi ga izbavila.
Kada mu se Teresa, stara školska prijateljica otprije deset godina, pojavi na pragu, Marco je pusti u kuću. Želi da joj pomogne pribaviti 20.000 dolara kako bi isplatila marokanskog suca da pusti njezina dečka Rudyja (još jednog starog školskog prijatelja) iz zatvora. Nekako, ova ga priča gane te on, umjesto da je izbaci, kontaktira s drugim starim prijateljima iz tog razdoblja. Cijela banda se ponovno sastane s Teresom i Marcom isprva otkrivajući, a zatim odbacujući svoje odrasle identitete. Nakon što skupe novac, svi otputuju u Maroko kako bi oslobodili svog prijatelja. Usput puše puno droge i proživljavaju stara vremena. Kad Teresa navodno pobjegne s novcem (i s Rudyjem), oni se domognu bicikala i pokušaju im ući u trag.

Slike

Marakeš ekspres

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.