Ocjena: 6.9/10
Ocjena korisnika: 8.8/10
(12 glasova)

OPIS

Ljeto je 1980., a Bjorn Borg je najbolji tenisač na svijetu. Snažan i strogo discipliniran igrač, pred njim je samo jedna prepreka na putu ka rekordnom petom Wimbledonskom prvenstvu: vrlo talentovani, ali divlje abrazivni mladi Amerikanac John McEnroe. S tri dana do početka turnira, Borg religiozno trenira u svom raskošnom domu u Monacu, uz pomoć trenera i mentora Lennarta i djevojke Mariane. Ali McEnroeovo eksplozivno samopouzdanje i silovita osobnost nastavljaju infiltrirati Borgov hladan i inače neosjetljiv temperament. Obojica muškaraca antiteza su onog drugog te se prisjećaju svojih formativnih uspomena dok se približava klimaktični turnir. Visceralan i strahovito napet, sam meč - koji se smatra jednim od najvećih svih vremena - obilježit će vrhunac rivaliteta „leda i vatre“ između Borga i McEnroea.

Slike

Borg/McEnroeBorg/McEnroeBorg/McEnroeCapella FilmCapella FilmBorg/McEnroeBorg/McEnroeBorg/McEnroeBorg/McEnroeBorg/McEnroeBorg/McEnroeCapella FilmCapella FilmCapella Film

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.