OPIS

Nepoznata sila obdari Georgea (John Travolta) posebnim telekinetičkim moćima i mentalnim sposobnostima. Taj će ga fenomen otuđiti od doživotnih prijatelja, ali možda i približiti ženi koju voli.
Svi stanovnici ruralnoga kalifornijskoga gradića znaju Georgea Malleyja (John Travolta) kao dobričinu, sposobnog automehaničara i pouzdanog prijatelja. Ali na svoj 37. rođendan George se počne mijenjati. Pod utjecajem nadnaravne pojave, Georgeov naizgled običan život krenut će tajanstvenim i čudesnim smjerom. George odjednom dobije neutaživu glad za znanjem i počinje shvaćati ljepotu i inteligenciju univerzuma. Sumnjajući u novostečene moći Georgeova uma i bojeći se zagonetke u koju se pretvorio, Georgeovi doživotni prijatelji počinju mu okretati leđa. Ali s pomoću ljubavi i potpore oprezne, no brižne Lace (Kyra Sedgwick), George uspijeva pronaći svoje mjesto u općem zakonu svemira i steći povjerenje u svoj čudesni životni put.

Slike

FenomenFenomenFenomenFenomenFenomenFenomen

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.