Ocjena: 5.0/10
Ocjena korisnika: 8/10
(2 glasova)

OPIS

Ovo antologijsko ostvarenje sedme umetnosti je drugi od četiri filma u serijalu o paradajzima ubicama. Imamo dve paralelne radnje, od kojih jedna prati ludog naučnika koji pokušava stvoriti vojsku super-paradajza (nakon što su paradajzi izgubili rat protiv čovečanstva u prvom delu), a druga je neka vrsta zabranjene ljubavi između paradajzice (ženskog paradajza) i čoveka. Nakon što ludi naučnik otme paradajzicu, naša dva junaka je odlučuju spasiti.

Slike

Povratak rajčica ubojica!

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Psiho Goreman (2020)

    image
    Brat i sestra, Luke (Owen Myre) i Mimi (Nita-Josée Hanna), nesvjesno uskrsnu drevnog vanzemaljskog gospodara (Matt Ninaber) koji je zakopan u njihovom dvorištu....
  • Zmija iz Comptona (2018)

    image
    Rap grupa na rubu potpisivanja svog prvog ugovora za album jedina je nada grada u borbi s mutiranim čudovištem, divovskom zmijom.
  • Mrtvi ne umiru (2019)

    image
    Nakon što mrtvi počnu ustajati iz svojih grobova, dotad miroljubivi gradić Centerville nađe se usred borbe za život pod invazijom horde zombija.
  • Vivarium (2019)

    image
    Tom i Gema mladi su par koji traga za savršenim domom. Ta ih potraga, i čudni agent za nekretnine, odvede u Jonder, neobičnu četvrt koju čine potpuno identične...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.