poster

Amitivil: Buđenje

Amityville: The Awakening (2017)

triler, horor | SAD
Režiser: Franck Khalfoun

Ocjena korisnika: 5.7/10
(118 glasova)

OPIS

Belle, njezina mlađa sestra i komatozni brat blizanac useljavaju u novu kuću sa majkom Joan, da bi uštedjeli novac za bratovu skupu zdravsvenu skrb. No kad se u kući počnu događati neobjašnjivi fenomeni, uključujući i bratovo čudesno ozdravljenje, Belle počinje sumnjati da joj majka nije sve ispričala i ubrzo shvaća da su uselili u zloglasnu kuću Amityville.

Slike

Amitivil: BuđenjeAmitivil: BuđenjeAmitivil: BuđenjeAmitivil: BuđenjeAmitivil: BuđenjeAmitivil: BuđenjeAmitivil: Buđenje

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Legenda o mumiji (1998)

  image
  Kada mumija napadne arheologa, doktora Trilejvnija, njegove kolege prate trag zlog duha u nastojanju da pronadju način da ga zaustave.
 • Poltergeist (2015)

  image
  „Poltergajst“ je klasična priča o porodici čiju kuću u predgrađu opsedaju ljutiti duhovi. Kad zastrašujuće utvare zarobe najmlađu ćerku, porodica mora da se...
 • Igra bjekstva (2017)

  image
  Za Tylerov 30. rođendan, njegova devojka Christen mu daje neobičan poklon: pozivnicu za tajanstveni događaj u sobi za bjekstvo. Kada odu tamo sa četvoro...
 • Američki poltergajst (2015)

  image
  Zastrašujuće vizije muče Taryn kada se ona, njen brat i kolege sa fakulteta usele u zloglasnu staru kuću. Tada joj krvave halucinacije postaju previše stvarne.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.