poster

Jack Bull

The Jack Bull (1999)

drama, vestern | SAD
Režiser: John Badham

Ocjena: 6.9/10
Ocjena korisnika: 7/10

OPIS

"Jack Bull" priča je o Myrlu Reddingu, trgovcu konjima iz Wyominga koji se sukobljava s rančerom Henryjem Ballardom, nakon što Ballard naudi dvama njegovim konjima i njihovu indijanskom timaritelju Billyju. Kada sudac Wilkins odbaci Myrlovu pritužbu, on se zarati s Ballardom da bi ga natjerao da njeguje izgladnjele životinje dok se ne oporave, no to preraste u privatnu hajku, ubojstvo i mogući negativni ishod nastojanja Wyominga da stekne status države.
Kraj 19. stoljeća, Wyoming uoči stjecanja statusa američke savezne države. Mryl Redding (J. Cusack) je skromni uzgajivač i trgovac konjima, koji na svom ranču živi sa suprugom Corom (M. Otto), sinom Cageom (D. Bell) i pomoćnikom indijanskog podrijetla Billyjem (R. A. Grant). Odlučan da zadrži samostalnost u svom poslu Mryl je trn u oku veleposjedniku Henryju Ballardu (L. Q. Jones) koji svojim novcem i silnicima kojima je okružen ucjenjuje najveći dio mjesnog stanovništa. Kada jednog dana Ballardovi momci pretuku Billyja i teško rane dva Mrylova rasna konja, mladi se uzgajivač obrati sudu, ali potkupljeni sudac odbije njegovu tužbu protiv Ballarda. Mryl stoga odluči sam potražiti pravdu...

Slike

Jack Bull

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.