Ocjena: 3.9/10
Ocjena korisnika: 5.7/10
(7 glasova)

OPIS

Velik dio SAD-a je u ruševinama, a ostatak planeta priprema se za napad morskih pasa. Fin i njegova obitelj putuju oko svijeta kako bi ih zaustavili.
Gorkoga okusa u ustima, znajući da je kriza s morskim psima daleko od svoga kraja, Fin i April putuju u London nakon događaja u ‘Vjetrovito s morskim psima 4’ 2016. g., jer je ekspedicija Nove Clarke slučajno pokrenula val divljih i nikad većih morskih pasa. Kao rezultat, Stonehenge je epicentar nezaustavljive nove prijetnje, a Finov sin, Gil, bude uvučen u srce brutalna ciklona, i ima minimalne šanse da preživi. Fin Shepard i njegova supruga April moraju naći kompleks i svemogući vrtlog koji se brzo pretvori u nešto nezamislivo: nikad veći tornado s morskim psima globalnih proporcija. Ovoga puta, Fin i April moraju djelovati u opasnoj misiji u sva četiri kutka svijeta. Tko će preživjeti a tko umrijeti kad se peti probudi?

Slike

Vjetrovito s morskim psima 5Vjetrovito s morskim psima 5Vjetrovito s morskim psima 5Vjetrovito s morskim psima 5Vjetrovito s morskim psima 5Vjetrovito s morskim psima 5Vjetrovito s morskim psima 5Vjetrovito s morskim psima 5

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.