OPIS

Leonardo je običan tip, ali i zvijezda zbog svojih borbi u obranu antisemitizma. Njegov iznenadni nestanak ostavi njegove neonacističke obožavatelje u očaju… Nadrealna parodija koja se domišljato služi žestokom, podrugljivom ironijom.
OVČICE je film koji prikazuje problem antisemitizma na nov način. Židovi više nisu žrtve: smješteni su s druge strane barikade gdje antagoniziraju „nepravedno progonjene“ antisemite. Priča započinje u srpnju 2006. s nestankom Leonarda Zulianija. Vijest iz rimske četvrti Trastevere prerasta u izvanredno stanje u cijeloj zemlji dok se gomila sljedbenika okuplja oko doma mladog aktivista. Njegova je majka izvan sebe od tuge, a cijelo je susjedstvo paralizirano. Njegovo je lice na svakom TV programu, a vlasti izražavaju solidarnost s obitelji. Mnogi ne mogu vjerovati da je to istina, više im se sviđa ideja da je to samo još jedna od njegovih ekshibicija. Genij u provođenju svojih ideja, uspješni karikaturist, vizionarski modni dizajner, kultni pisac, borac za ljudska prava: tko je zapravo Leonardo? Uz pomoć vodećih stručnjaka i slavnih osoba, film prati njegov život otkrivajući u konačnici ključnu osobu našeg vremena.

Slike

OvčiceOvčiceOvčiceOvčiceOvčiceOvčiceOvčiceOvčice

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.