OPIS

Pri kraju radnog vremena u poslovnoj zgradi u kojoj radi Jonathan McQuarry (E. McGregor) upoznaje šarmantnog Wyatta Bosea (H. Jackman), koji ga fascinira kao čovjek svjetskog kova i bogataš koji ima vremena za obijestan i lakomislen način života. Zajedno puše travu i razgovaraju, sljedećih dana se sprijateljuju, igraju tenis, izlaze zajedno. Sve počinje jedne večeri kad slučajno zamijene mobitele. Na Wyattov mobitel javi se ženski glas s pitanjem: Jesi li slobodan večeras? Zbunjeni Jonathan ne stigne odgovoriti, ode na sastanak i zaprepašteno otkrije da ga čeka privlačna djevojka koja s njim želi seks za jednu noć u hotelskoj sobi koju je unaprijed rezervirala. Kako se Wyatt ne vraća s puta na koji je otišao, Jonathan nastavlja primati pozive žena koje su poželjele seks. I nastavlja im udovoljavati. Postupno doznaje i pravila "kluba": nitko nikoga ne pita za ime, onaj tko zove mora osigurati sobu, nema razgovora ni ikakvog drugog zbližavanja između "stranaka".
Jedna od djevojaka, kojoj zna samo inicijal, S (M. Williams), Jonathanu od prvog susreta znači mnogo više od seksa i on je želi vidjeti i izvan "kluba". Nalaze se nekoliko puta, a potom djevojka misteriozno nestaje...

Slike

PrijevaraPrijevaraPrijevaraPrijevaraPrijevaraPrijevaraPrijevaraPrijevaraPrijevara

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.