OPIS

Robert De Niro igra Bernieja Madoffa, a Michelle Pfeiffer njegovu suprugu Ruth u HBO-ovoj drami koja otkriva događaje koji su doveli do zapanjujućeg pada ovog financijera s Wall Streeta u prosincu 2008. zbog prijevare investitora vrijedne preko 65 milijardi dolara u najzanimljivijoj Ponzijevoj shemi u povijesti SAD-a. U režiji oskarovca Barrya Levinsona, ČAROBNJAK ZA LAŽI živopisno prepričava Madoffove smione prijevare koje su započele 1990-ih, 1987. ili čak prije, a nastavile su se tijekom financijske krize 2008. i kulminirale raspletom koji je osramotio Madoffa te katapultirao njegovu suprugu i dva sina (koje igraju Alessandro Nivola i Nathan Darrow) pod oštra i neumoljiva svjetla reflektora, s tragičnim posljedicama. Film se u velikoj mjeri zasniva na beletrističkom bestseleru „The Wizard of Lies: Bernie Madoff and the Death of Trust“ Diane B. Henriques, s dodatnim izvornim materijalom iz knjige Laurie Sandell „Truth and Consequences“. Henriques glumi sebe u scenama u kojima intervjuira zatvorenog Madoffa koji je 2009. godine osuđen na 150 godina zatvora – maksimalnu dopuštenu kaznu za njegove zločine.

Slike

Čarobnjak za LažiČarobnjak za LažiČarobnjak za LažiČarobnjak za LažiČarobnjak za LažiČarobnjak za LažiČarobnjak za LažiČarobnjak za LažiČarobnjak za LažiČarobnjak za LažiČarobnjak za LažiČarobnjak za LažiČarobnjak za LažiČarobnjak za LažiČarobnjak za LažiČarobnjak za LažiČarobnjak za Laži

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.